Resurs Gold kreditkort

Cashbackkort Resurs Gold

Fördelar med Resurs Gold

  • 0,5 poäng per krona i bonus.
  • Få svar på ansökan direkt.
  • Välj din egen PIN-kod.
  • Hög säkerhet.
Årsavgift 245 kr/år
Kreditgräns Upptill 150 000 kr
Räntefritt Upptill 60 dagar
Kreditränta 12,36-17,32 %
Extrakort Ja

Är Resurs Gold ett bra cashbackkort?

Egentligen skulle vi säga att Resurs Gold är ett bonuskort, men vårt omdöme är att det är riktigt bra kort som även kan räknas som ett cashbackkort då det finns möjlighet att växla poäng mot presentkort.

Hur samlar man cashback med Resurs Gold?

Det är enkelt och det ända du behöver göra är att betala med ditt Resurs Gold. För varje krona du spenderar så får du 0,5 poäng i bonus, så ett köp på t.ex. 1000 kr ger 500 poäng.

Hur använder man cashback hos Resurs Gold?

För att använda poäng du samlat in med ditt Resurs Gold så går du till Supreme Cards poängshop som finns på deras hemsida. Där kan du finna mängder av produkter och presentkort att växla dina poäng mot.

Finns det några nackdelar med att samla cashback hos Resurs Gold?

Egentligen inte, Resurs Gold är ett väldigt bra kort när det kommer till att samla poäng. Begränsningen om något är att poängen bara kan växlas till det som finns i poängshopen. Du har inte möjlighet att använda poängen för att dra mot din faktura t.ex. som vissa andra cashbackkort kan.

Vilka övriga fördelar får man med Resurs Gold?

Med Resurs Gold så får du en reseförsäkring med avbeställningskydd under förutsättning att resan är betald med kortet. Du får även självriskreducering för din hem- och bilförsäkring i reseförsäkringen. I övrigt så utmärker kortet sig för att vara bra när det kommer till säkerhet och du har möjlighet att få SMS-kvitto på alla köp över 500 kr för att skydda ditt kort.

Vilka är kraven för att skaffa Resurs Gold?

För att skaffa Resurs Gold så måste du ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. I övrigt så är kortet relativt lätt att få så länge du uppfyller de kraven.

Läs mer om Resurs Gold

Bästa val i december 2023

Cashbackkort Remember flex