Bank Norwegian kreditkort

Cashbackkort Bank Norwegian

Fördelar med Bank Norwegian

  • Kostnadsfria bankomatuttag.
  • 0,5 % cashback på varuköp.
  • Få svar på ansökan direkt.
  • Välj en egen PIN-kod.
Årsavgift 0 kr/år
Kreditgräns Upptill 100 000 kr
Räntefritt Upptill 45 dagar
Kreditränta 19.99 %
Extrakort Nej

Är Bank Norwegian ett bra cashbackkort?

Ja, för att vara ett cashbackkort så är det ett riktigt bra val är vårt omdöme. Du kan välja att samla cashpoints eller cashback, väljer du cashback så kan du när som helst lösa in din cashback så den dras av på kreditkortsfakturan. Kortet är även ett VISA-kort vilket numera inte är helt vanligt i Sverige och därför ett bra alternativ om du inte har något VISA-kort i nuläget.

Hur samlar man cashback med Bank Norwegian?

Det är väldigt enkelt! När du skaffat Bank Norwegian-kortet så är det bara att börja betala med kortet och följa din cashback i appen. Du får 0,5 % på alla din varuköp du gör i butiker och på internet.

Hur använder man cashback hos Bank Norwegian?

När du handlar så får du poäng, dessa löser du sedan in på Bank Norwegians hemsida när du önskar. När du löser in de så minskar summan du skall betala på kommande kreditkortsfaktura.

Finns det några nackdelar med att samla cashback hos Bank Norwegian?

Nej, egentligen inte. Det som är bra att tänka på är att du inte får någon cashback på kontantuttag, räkningsbetalningar eller på kontantöveringar så som att fylla på kort som Revolut.

Vilka övriga fördelar får man med Bank Norwegian?

Med Bank Norwegian så får du en reseförsäkring med avbeställningskydd under förutsättning att resan är betald med kortet. En annan stor fördel med Bank Norwegian är att du kan ta ut pengar i bankomat utan avgift eller ränta under förutsättning att du betalar hela fakturabeloppet på fakturan i tid när den väl kommer.

Vilka är kraven för att skaffa Bank Norwegian?

För att skaffa Bank Norwegian så måste du ha fyllt 23 år och ha en fast anställning. Om du uppfyller det så är kreditkortet relativt lätt att få.

Läs mer om Bank Norwegian

Bästa val i maj 2024

Cashbackkort Remember flex