Coop Mastercard kreditkort

Cashbackkort Coop Mastercard

Fördelar med Coop Mastercard

  • 0,5 poäng per krona du handlar för.
  • Få svar på ansökan direkt.
  • Många bra försäkringar.
  • Välj en egen PIN-kod.
Årsavgift 0 kr år 1, därefter 295 kr/år
Kreditgräns Upptill 50 000 kr
Räntefritt Upptill 55 dagar
Kreditränta 19,70 %
Extrakort Ja

Är Coop Mastercard ett bra cashbackkort?

Vårt omdöme är att Coop Mastercard är ett otroligt mångsidigt kort. Du kan få pengar tillbaka genom att växla poäng till värdecheckar hos Coop men du har även möjlighet att växla poäng mot presentkort eller SAS Eurobonuspoäng. Så helt klart ett av de trevligaste korten där ute.

Hur samlar man cashback med Coop Mastercard?

Att samla poäng är busenkelt och du får det varje gång du handlar med kortet oavsett om du handlar på Coop eller valfri annan butik.

Hur använder man cashback hos Coop Mastercard?

Coop har en poängshop som du hittar på deras hemsida eller i deras app. Där kan du se vad du kan använda dina poäng till och göra själva växlingen.

Finns det några nackdelar med att samla cashback hos Coop Mastercard?

Nej, egentligen inte. Det som är bra att tänka på är att du inte får någon cashback med Coop Mastercard på kontantuttag eller på kontantöveringar så som att fylla på kort som Revolut.

Vilka övriga fördelar får man med Coop Mastercard?

Coop är ett av de bästa korten när det kommer till försäkringar. Du får försäkringar som reseförsäkring, avbeställningsskydd, extra garanti på vitvaror, självriskreducering på hyrbil, prisgaranti på saker du köper med kortet och en allriskförsäkring.

Vilka är kraven för att skaffa Coop Mastercard?

För att skaffa Coop Mastercard så måste du ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du behöver även vara medlem i Coop eller Medmera.

Läs mer om Coop Mastercard

Bästa val i maj 2024

Cashbackkort Remember flex