Remember flex kreditkort

Cashbackkort Remember flex

Fördelar med Remember flex

  • Upp till 25 % cashback på nätköp.
  • Få svar på ansökan direkt.
  • Välj din egen PIN-kod.
  • E-faktura.
Årsavgift 0 kr/år
Kreditgräns Upptill 120 000 kr
Räntefritt Upptill 56 dagar
Kreditränta 9,74-28,24 %
Extrakort Ja

Är Remember flex ett bra cashbackkort?

Ja, vårt omdöme är att Remember flex är ett kreditkort som de flesta bör skaffa. Cashbacken är nämligen otroligt hög på nätköp man gör med kortet vilket gör att man får in betydligt mer cashback än med de flesta andra kort.

Hur samlar man cashback med Remember flex?

Cashback med Remember flex är lite speciellt, du får upptill 25 % cashback hos ca 300 anslutna butiker men i övrigt så får du ingen cashback när du använder kortet. För att få cashback så går du in på Re:member Reward som finns på deras hemsida, loggar in med dina kortdetaljer och väljer en butik att handla i och betalar med ditt Remember flex.

Hur använder man cashback hos Remember flex?

Detta är det bästa och smidigaste med Remember flex, när du gjort ditt köp så betalar du hela summan i butiken och sedan efter några dagar så dyker din cashback upp på kontoutdraget och dras av från din Re:member-faktura helt automatiskt.

Finns det några nackdelar med att samla cashback hos Remember flex?

Ja, du får endast cashback med Remember flex hos de anslutna butikerna när du går via Re:member Rewards. Det innebär att det kan vara smart att ha ytterligare ett kreditkort med cashback som även ger cashback på övriga köp.

Vilka övriga fördelar får man med Remember flex?

Med Remember flex så får du en kompletterande reseförsäkring med avbeställningskydd om du betalar resan med kortet. Du har även möjlighet att köpa till ett trygghetspaket för 129 kr/år som då ger dig försäkringar som evenemangsavbeställning, allriskförsäkring för hemelektronik och hushållsmaskiner i 2 år samt prisgaranti i 90 dagar på köp.

Vilka är kraven för att skaffa Remember flex?

För att skaffa Remember flex så måste du ha fyllt 20 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Läs mer om Remember flex

Bästa val i maj 2024

Cashbackkort Remember flex