Re:member flex kreditkort

Cashbackkort Re:member flex

Fördelar med Re:member flex

  • Upp till 25 % cashback på nätköp.
  • Få svar på ansökan direkt.
  • Välj din egen PIN-kod.
  • E-faktura.
Årsavgift 0 kr/år
Kreditgräns Upptill 100 000 kr
Räntefritt Upptill 56 dagar
Kreditränta 9,74-24,74 %
Extrakort Ja

Är Re:member flex ett bra cashbackkort?

Ja, vårt omdöme är att Re:member flex är ett kreditkort som de flesta bör skaffa. Cashbacken är nämligen otroligt hög på nätköp man gör med kortet vilket gör att man får in betydligt mer cashback än med de flesta andra kort.

Hur samlar man cashback med Re:member flex?

Cashback med Re:member flex är lite speciellt, du får upptill 25 % cashback hos ca 300 anslutna butiker men i övrigt så får du ingen cashback när du använder kortet. För att få cashback så går du in på Re:member Reward som finns på deras hemsida, loggar in med dina kortdetaljer och väljer en butik att handla i och betalar med ditt Re:member flex.

Hur använder man cashback hos Re:member flex?

Detta är det bästa och smidigaste med Re:member flex, när du gjort ditt köp så betalar du hela summan i butiken och sedan efter några dagar så dyker din cashback upp på kontoutdraget och dras av från din Re:member-faktura helt automatiskt.

Finns det några nackdelar med att samla cashback hos Re:member flex?

Ja, du får endast cashback med Re:member flex hos de anslutna butikerna när du går via Re:member Rewards. Det innebär att det kan vara smart att ha ytterligare ett kreditkort med cashback som även ger cashback på övriga köp.

Vilka övriga fördelar får man med Re:member flex?

Med Re:member flex så får du en kompletterande reseförsäkring med avbeställningskydd om du betalar resan med kortet. Du har även möjlighet att köpa till ett trygghetspaket för 129 kr/år som då ger dig försäkringar som evenemangsavbeställning, allriskförsäkring för hemelektronik och hushållsmaskiner i 2 år samt prisgaranti i 90 dagar på köp.

Vilka är kraven för att skaffa Re:member flex?

För att skaffa Re:member flex så måste du ha fyllt 20 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Läs mer om Re:member flex

Bästa val i december 2021

Cashbackkort Re:member flex